Compilation [Cinta Remaja] [BlogVel]

So aku akan mula post novel baru. And ini hanyalah compilation novel pertama aku
dari Chapter awal hingga akhir. So its up to you guys nak baca ke tak nak.
Pasai ni cubaan pertama aku and yes aku malu bila baca novel aku sendiri
Ahahahaahha ni semua kawan aku punya pasal. Tapi serious, aku bersyukur
sebab kalau bukan sebab kawan aku. Aku takkan sedar tentang minat aku dalam
bidang menulis ni. And you guys have no idea ada berapa banyak cerita dekat
memo aku yang aku buat sendiri. 

Okay so tak nak cerita panjang . Here.

[Sinopsis]   [Part 1] [Part 2] [Part 3] [Part 4] [Part 5] [Part 6] [Part 7] [Part 8]

[Part 9] [Part 10] [Part 11] [Part 12] [Part 13] [Part 14] [Part 15] [Part 16]


[Part 17] [Part 18] [Part 19] [Part 20] [Part 21] [Part 22] [Part 23] [Part 24]

[Part 25] [Part 26] [Part 27] [Part 28] [Part 29] [Part 30] [Part 31] [Part 32]

[Part 33] [Part 34] [Part 35] [Part 36] [Part 37] [Part 38] [Part 39] [Part 40]

[Part 41] [Part 42] [Part 43] [Part 44] [Part FINAL


Done. Hope you enjoy~ And maaf kalau ianya tidak memuaskan
kerana ini percubaan pertama. And coming soon!

Cinta Photographer 

Wait for it okay !



Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

2 Itik gebo-gebo:

ezyra daniel berkata...

wahh dah buat novel online pulak skrg hehe..goodluck ye..hope ramai yg akan membaca^^

Tetamu Istimewa berkata...

Assalamuaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi