Segmen Jom Kongsi Kisah Zaman Kanak Kanak Kita ! By Dalila Samsudin

-SEGMEN DITUTUP-
TERIMA KASIH SUDI JOIN :)
Tahap Kecermelangan dalam mengedit : 0%
nak copy banner tekan Ctrl + Klik mouse belah kiri
Pastikan mouse anda berada di gambar ini :)


Assalammualaikum !
Salam Satu Malaysia!

Well ni first time aku buat segmen sendiri . Jadi agak takut tak
ada orang nak join . Maklumlah aku ni manusia biasa , ecewah
nak berdrama pula aku ni -.-

Segmen aku ni tak ada Hadiah kerana aku buat ni seorang
diri tanpa ada support dari pihak lain . You know want
i meant right ?  . Tujuan aku buat segmen ni supaya kita
dapat mengenang kembali zaman kanak2 kita yang penuh
dengan keseronokan , tak payah fikir pasal kerja sekolah
blablabla .

And lagi satu tujuannya ialah untuk menaikkan lagi rasa
kasih sayang kita terhadap kanak- kanak . Sebab sekarang
ni dah banyak kes penculikan yang berlaku , contohnya
kes arwah adik Nadirah , adik nurin . Jadi tolonglah,
hentikan kekejaman terhadap kanak2 .



Cara dia senang saja , anda perlu ceritakan lah waktu anda
kecil2 dulu anda selalu main apa , or anda ni orang yang
macam mana nakal ke tidak . Contoh : Zaman kanak2
saya dulu , saya suka main guli dengan kawan2 . Pada Akhir
post itu anda boleh tuliskan Harapan anda tentang Kekejaman
terhadap kanak2 , Contoh : Saya berharap tak ada lagi kes
penculikan , blablabla .

Syarat2 dia :
-Like Fanpage Dalila Samsudin Blog *Tak Wajib
- Follow Blog Dalila Samsudin . *Tak Wajib tapi klau terlepas apa2 jangan marah -.-
- Buat Entry Bertajuk SEGMEN JOM KONGSI KISAH ZAMAN
  KANAK-KANAK KITA BY DALILA SAMSUDIN
- Letakkan Link Entry anda di ruangan komen entry ini .

3 Entry yang menarik akan dipostkan semula di Blog Saya :)
Itu yang aku mampu -.-

Tarikh Tutup - 24 March 2012 * Dilanjutkan Woiii ~*


Harap- Harap ada orang Join . Kalau tak saya menangis tepi longkang.


Kanak- kanak bukan Anak patung yang boleh ditendang , dipukul sesuka hati .


Budak Awesome yang join 
1 . http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/173ai-no-kotoba-segmen-jom-kongsi.html
2. http://teddychankuwh.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html
3. http://amyrazz.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html
4. http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html
5  http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html
6. http://mieyrafana.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html 
http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html
8  http://ariesuju94.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html
9 .  http://annaqia.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html
10 . http://saranghaeyo-azura.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html
11.  http://bebelancikchokie.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html


Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

29 Itik gebo-gebo:

dear yayah berkata...

mcm nk join.. mlm ni la :) hehehe

CikMunBlogger berkata...

bole tak awk buang disable right klik ?
hehe , susa na copy link banner laa :P

Dalila Samsudin berkata...

@CikMunBlogger okay gambar dikecualikan psal kita tk reti nk buang bnda alah tu -.- haha SOORRY :)

Dalila Samsudin berkata...

@dear yayah hee jemputlah join!

CikMunBlogger berkata...

mun join and mun support segmen awk . mun akan promot sekali :)

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html

Dalila Samsudin berkata...

@CikMunBloggerterima kasih cik mun ! :)

Hai. Im Mira :3 berkata...

eh seronok. nak join lah hehehe , coming soon :D

Op Anaz berkata...

http://opanaz.blogspot.com/2011/05/permainan-masa-kecik-kecik-dulu.html

Join je la.hehe

Hai. Im Mira :3 berkata...

Assalammualaikum.

http://mieyrafana.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html

Dah joinnnn :D

♥Arin Anis berkata...

kite join..:)
http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html

♥Arin Anis berkata...

http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html
:D

Lady Milo berkata...

Insyallah..

AzRi AtHiRaH berkata...

wah.,cm bes je lau j0in ni.,tp nnty la lau ade mase.,es0k ke.,hehe^^

Cappuccino berkata...

Hai cik dalilaaa :O

Gempak lah segmen awak nih,so sy join !! hehe jom terjah sini

http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html

terjah jgn tak terjahh cik dalilaa :))) hehe

AmyMina berkata...

baca laa zaman kanak kanak saya ,hoho

http://amyrazz.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html

join ;)

Qin Chan berkata...

sudah join.. :D


visit la ye.. ^^

http://teddychankuwh.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html

Haruno Hana 하나 berkata...

join!
http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/173ai-no-kotoba-segmen-jom-kongsi.html

AzRi AtHiRaH berkata...

sy j0in.,hehe^^

http://ariesuju94.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html

UMISAHIRAH berkata...

macam best ja nak join laa..
insya allh

budakcc berkata...

mcm mana nak copy banner tu??

jc awwwsemm berkata...

join
http://saranghaeyo-azura.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html

Cik Chokie berkata...

Alo tinggal 2 ari je lagi nak tarikh tutup . insyaallah miza akan ushakan untuk menjoinkan diri ^_^ segmen awak menarik .

anNaqia berkata...

saya join dalila!

http://annaqia.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html

Dalila Samsudin berkata...

@budakcc tekan ctrl then klik mouse belah kiri :) . pastikan mouse awk ad kat gmbar tu ya ^^

Abdullah Mujaddidi berkata...

salam...
berkunjung...

kunjungan balik ya :)

soleh ksalam berkata...

Permainan guli kini semakin canggih. Ada satu permainan seperti guli tapi dibuat dari besi dan main guli besi atas track

O CIKTEDDY berkata...

wow! all the best tuk segmen ni ye si comel ♥

*SiRibenMerah berkata...

menareks neh.. nnt saya join yek.. btw, da follow awak :)

Cik Chokie berkata...

Zaman budak hingusan miza zaman budak longkang -_-' errr just darjah 1 sampai darjah 3 je hee ^_^ niat join hanya nak kongsikan pengalaman.

http://bebelancikchokie.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kongsi-kisah-zaman-kanak.html

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi