JIKA AKU PELAKON POPULAR

Bicara Mak Dara 
TEKAN BANNER KALAU NAK JOIN

Baiklah nama Glamour aku bila dah jadi pelakon ni DALILA SAMSUDIN.
Sebab aku selesa dengan nama ini berbanding nama2 lain haha .

Genre pula aku minat cinta , komedi dan aksi . Untuk seram mungkin .
Lagipun memang impian kedua aku nak jadi pelakon . Dekat sekolah
pun aku suka berlakon depan kawan2 aku haha!

Watak yang diidamkan ialah watak yang kelakar dan mata duitan .
Ya itu memang kepakaran aku . Hihi.

Ini soalan yang aku suka haha . Hero and Heroin yang aku nak sangat
berlakon bersama ialah ZIZAN RAZAK dan TIZ ZAQYAH  .
Mereka berdua ni memang pelakon yang sangat aku minati .

P/s : Bila lah aku boleh berlakon dengan betul2 -.- 

Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

9 Itik gebo-gebo:

are_lin@yu berkata...

thniah trsnarai dlm bloglist abg ben..;-)salam kenal

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Terima kasih sbb sudi join segmen mak ni ye.. mana tahu satu hari nanti angan angan bisa jadi kenyataan kan hehe.. btw mak dah masukkan semua senarai peserta di entry ini ya http://citershark.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

dyabunga berkata...

semoga impian tu tercapai ye..hehe

http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

dhia adawiyah berkata...

Hahaha .. wah ..minat berlakon ye . haha . jom singgah ke blog wieya tau . ada join segmen ni jugak .

Miss BaNu berkata...

sama lah suke gak ngan ZiZaN hehee sy dtg dri segmen yg sama..jemput ke blog yer..

farhanamasdo berkata...

hai dalila . singgah n follow sini . nak jd mata duitan mcm filem pisau cukur ke ? hhihihi jom singgah http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

charmyiex berkata...

salam.dari segmen yg sama...follow awk

http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

Cik FaRiZaM berkata...

salam perkenalan, bc entry awk ni...huhu~ dtg dr blog mak dara

jemput la ke blog sy juga ye...follow ur blog :)

http://afasz.blogspot.com

Cik FaRiZaM berkata...

smg tercapai la impian yg di idamkan tu ahakssssssssss

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi