SEGMEN DITUTUP . 3 KISAH MENARIK PEMENANG DISINI !!

 

Assalammualaikum !
Salam Satu Malaysia !

Baiklah dengan lafaz bismillah segmen Jom Kongsi Kisah Zaman Kanak2
ditutup . Walaupun yang join tak seberapa tapi at least ada juga yang
sudi join . Terima kasih sangat2 yang sudi kongsikan cerita anda disini.
Seronok okey baca kisah diorang semua ni hahaha =D . Ada 11 orang
yang join tapi seperti yang aku tuliskan di entry Segmen tu ,aku
akan postkan semula kisah menarik mereka disini :)  . Tapi bukan
secara keseluruhan lah nanti tak best lah orang tak datang kat blog pemenang
tu kan ? :)


Pemenang Pertama 

Bila dah azan maghrib, baru aku dengan adik aku terkedek-kedek nak balik rumah. Sepanjang jalan kaki nak balik tu, mesti dah fikir siap-siap dalam kepala otak " Mak mesti kunci pintu tak bagi masuk kan ?". And guess what ?? Selalunya yang kitorang fikir macam tu memang akan jadi kenyataan. Sedih tahuu kena kurung kat luar rumah ???? Sobs.
Actually sedih campur malu. Ye lah, masa tu kan dah maghrib, tengok kiri kanan rumah jiran anak-anak diorang semua dah mandi dah siap nak pergi mengaji. Aku dengan adik aku ?? Duduk kat luar tercongok tunggu mak bukak pintu. Tu lah, degil lagiii ! Hambek kau padan muka. Mbahaha.

Ingin Mengetahu kisah dia dengan lebih lanjut?
TEKAN SINI ! :) FOLLOW LAH SEKALI :)

Pemenang Kedua

 Dulu kalau keluar pagi pagi mesti sampai tengah hari , rumah aku tepi padang ja so bila nampak kereta mak aku balik tengah hari tu lari sekuat hati sampai rumah . Harhar , tapi tetap kantoi and aku akan buat every day . hoho . Kalau isnin hingga jumaat lepas balik sekolah jaa mesti salin salin baju then keluar merayau merata . 
Aku memang suka main panas dulu nie . Aku ingat lagi dulu ada pakcik jual sate ikan , aku dengan kawan kawan aku duduk atas pokok asam then kami baling baling buah asam tu kat pakcik jual sate . nakal gila , then kalau ada orang lalu jaa mesti buat suara hantu . haha , pokok asam tu dekat tepi jalan jaa tapi sekarang dah tak ada ;(


Ingin Mengetahui kisah dia dengan lebih lanjut 
TEKAN SINI ! :) FOLLOW LAH SEKALI !

Pemenang Ketiga

dulu aku dengan kawan-kawan aku selalu main batu bata dekat belakang rumah aku.batu bata tu tak digunakan dah. so aku dengan kawan-kawan aku mainlah.tiap-tiap hari kitaorang tukar susunan batu batu tu.kadang-kadang jadi restoran, kadang-kadang jadi pejabat, kadang-kadang jadi bas.banyak susun dari main sebenarnya. tapi seronok

Ingin Mengetahui kisah dia dengan lebih lanjut ?
TEKAN SINI! FOLLOW LAH SEKALI !

Terima kasih kerana sudi join segmen saya yang tidak seberapa ni
oh ya kalau dah baca entry diorang tu ,ringan2 lah tangan tekan
button FOLLOW ya :) . *Kalau artis laju je korang follow* kihkihkih

Actually peserta yang lain pun kisah dia menarik jadi janganlah
sedih2 takmao takmao takmao hihik . Once again Thank you
everyone . 

Oh ya aku ada terfikirkan satu segmen untuk Hari Kemerdekaan
nanti hikhik . Harap2 makin ramai lah yang join nanti  . 

Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

2 Itik gebo-gebo:

jc awwwsemm berkata...

wah tak sangka boleh menang!
haha.. thanks dalilah :)

Cappuccino berkata...

Thankyouuuuu cik dalila. Tak sangka dapat tempat first :)))) hehe

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi