need help !! semuaa minta tolong boleh?


korangg tolong pleasee ! :( mcm mne nakk betulkan ni eak?
tolong laa huuu :'( dahh banyakk kali nak cuba betul kan still tak boleh jugak

Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

18 Itik gebo-gebo:

cik nurussalwa berkata...

tak boleh nak tolong sbb tatau.. hope sgt dpt tolong sis..
insyaAllah ade yg boleh bantu ni.
jgn tensen k.

Ellisa Syafiqah berkata...

Akak nak buat ape time ni ?

mimie berkata...

sis salwa: emm kk :(

ellisa: bila akak tkan older post smue ue dia tbe2 keluar bnde ni :'(

♥Husna Yunus♥ berkata...

awak boleh prgi dekat blog wan hazel..ada cara nak selesaikan..nie link dia http://wanhazel.blogspot.com/2011/04/tutorial-baiki-older-dan-newer-post-bx.html

sory malas skit nk wat tuto nie...hehhehe

AriChoco-Latte berkata...

knpe tbe2x leh jd mcm ni ? huhu

mimie berkata...

tuto wan hazel tu da buat da..but still mcm ni :'(

fakhri : mne aq tw ! hwaaa!!

♥Husna Yunus♥ berkata...

xpa nnti sy tlg wt kn tuto nie..
kalau x jadik jugak bagitau sy

mimie berkata...

okeyy tq sis :(

Cik Aish berkata...

ooo masalah error pada old post button ea

mimie berkata...

a'ahh mcm mne ni :(

Cik Aish berkata...

ada fb? meh ajarkan..
add cik aish

Crazy Maniac berkata...

iya mungkin karena kita memberi gambar pada paparan older post jadi keluar ralat seperti itu. blog saya juga seperti itu kok.sebelum saya beri gambar tidak pernah keluar galat seperti itu.

Cik Aish berkata...

http://getmedean.blogspot.com/2011/04/masalah-error-pada-button-old-postmari.html



try k..

Ellisa Syafiqah berkata...

Hope cpat masalah ni selesai , sya pon xtaw nak buat ape , tapi tdi sya ade tkan Older Post tu , dia ade kluar lhaa . Kluar post2 lama akak tu , tapi apapun baca bismillah dulu bila nak tekan tu . Ok ?

MiSz IeyFa berkata...

tengok cni .. :)

http://getmedean.blogspot.com/2011/04/masalah-error-pada-button-old-postmari.html

Wan_hazel berkata...

wan dah wat entri tuto nie.tgk nie k...tu lah tak tgk entri wan..ehehhe...

http://wanhazel.blogspot.com/2011/04/tutorial-baiki-older-dan-newer-post-bx.html

AmyZana berkata...

hah ! dgr ckp brader Wan tu :D

mimie berkata...

korangg terima kasihh! sygg korang ! hahah ^^ okeyy laa sis amy ;p heee

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi