kursus kepimpinan ^^


hahahah tadi bestt gila ! :D
seronokk gila pergi kursus kepimpinan ^^
first aku ingat kan kalau kursus2 ni mesti kena dengar ceramah sepanjang masa. =.=
rupa2 nya tak ! hahhaha cikgu ada buat explorez,menari,and macam2 lah !
memang enjoy gila !!


main straw!!
ni permainan paling senang sekali !! tapi kitaorang kalah juga =.=
ni sebab orang depan lambat sangat masa orang lain dah start kitaorg terlambat sikit huhu tapi yang tak puas hati nya dengan mamat sorang tu =.= ada je perkara yang boleh buat an kitaorg bertengkar -.- x paham betol la! haihhh

chicken dance
chooiii ini sesi saya manyakk menci lorh hahah! 
malu gila ~~ semua orang tengok masa tu =.= 
tapi yang sure aku enjoy !! ^^

ceramah
haihhh part ni sebenarnya malas nak tulis...tapi rasa macam kurang plak nnti kan?
hahhaha ^^ masa tengah ceramah ni for the first time aku dapat konsertrate <-- betul ke eja?

sesi perjumpaan koko
aku pergi dekat pembimbing rakan sebaya
best laa juga dapat dengar masalh2 orang semua :)
tapi aku je yang tak tanya apa2 haihh =.= ni sebab aku ni pemalu SIKIT *sikit je haha

explorez

stesen 1
* kena jawap teka teki =.=
choii aku dah la lemah teka teki 

stesen 2
*kena makan apple dengan tangan yang terikat 
nasib baik aku tak volunter mse tu hhaha

stesen 3
 *kena lempar belon pada kawan yang lain :)
x sempat sampai kat aku dah pecah semua haha^^

stesen 4
*kena sepak bola kechik masuk kat satu lubang haha
perempuan SHAJA .. and dapat gol kan satu je =.=.sampai kat aku
je terlanggar dinding manilakad tu hahha

stesen 5
*kena susun semua benda yang kita ada,tudung ke,bju ke,kasut ke,stockin ke,semua la! kena bukak and susun panjang2 =.= hahaha aku hanya derma kan 
kasut aku yang buruk tu dengan topi je ;p

stesen 6
* kena cakap kakakukatakukukakikirikukaku laju2 choii~~ senang gila hahha!
semua ahli kena buat ;p tapi yang tak boleh blah nye
ada budak tu menganjing aku masa aku cakap bnde tu..last2
sampai kat dia.. =.= hamikk kau sampai 2-4 kali ulang hahah. then kena jalan itik and merangkak sampai dekat stesen 7

stesen 7
*stesen paling aku trauma !! kena petik bunga untuk cikgu tu okey lagi
ni kena makan buah-buahan yang dicampur dengan mayonis and sos cili
perhhhH!! tengokk je nak termuntahh =.= tapi kena tahan huuhuh T_T memang aku 
terseksa gila masa tu hahhaha ! lepas dah habis makan kena menyanyi lagu apa ntah =.= smpai kat stesen 8


stesen 8
*kena buat satu bulatan then ..cikgu pilih salah seorang dari kitaorang semua..
then orang tu kena ikat mata dengan kain.. then cikgu bawak pergi jauh2.
and then kitaorang kena bagi arahan pada budak tu untuk jalan sendri ke tempat dia
orang cakap kanan dia pergi kiri =.=?

stesen 9
kena ikat tali kat kaki then kena jalan sama2 satu round -.- 
yang terlibat 
*aku <-- =.=
*kakak nabila 
* kakak ainun kot nme dye =.=? <-- pelupa
kitaorang satu team 

*bella
*budak petang xtw nme
* sama ayt mcm kat atas ni haha 
dyorang satu team

*faizz <-- >:(
*aku x igt :)
*aku x igt :)
dyorang satu team 

team aku cepat je jalan haha pasal kiteorang langkah besar2 ^^
tapi seram juga =.= takut jatuh

stesen 10

*kena buat uniform kat badam slah satu ahli kteorang pakai 
surat khabar ^^ 


hahahha then dahh habiss !! memang bestt gila masa tu >.< hahahah!!
itulahh kenangan paling MANISS sekali aku kat sekolaaah !!! yeaayyy!!




Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

4 Itik gebo-gebo:

sweet stalker berkata...

wahh, best nye,
paling last i pergi kursus kepimpinan mcm tu time i form 3 dulu. huuu

puteri ain berkata...

seghonok :)

haziq mimie berkata...

hahhahh best3x !! and know i already miss that moment !! <3 hee

Farhanah Mokthar berkata...

adik kita pon pergi kursus ni semalam.

=P

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi