apa kata parent ? jom komen ! :)


pernah tak korang semua kantoi dengan parent korang
kantoi bukan sebab apa,.. tapi sebab couple?

pernah x pernah x pernah x ??
kalau pernah macam mana reaksi parent korang?
apa yang diorang cakap ?
korang buat ape bila diorang membebel kat korang??

cer cite cer cite ! hahaha excited betul aku nak tahu cerita korang ni!!
jom lah! :))


Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

11 Itik gebo-gebo:

Kongsi Gelak berkata...

takde kesah, sbb tak pernah berkapel. kalau nak tahu sangat, sila berkapel. HAHA

sweet stalker berkata...

atien pernah terkantoi couple ngn mama. time tu form3. couple plk dgn org yg dh umur 20 lebh.first love atien.tapi kitaorg couple lama lah jgk dlm setaun lebh. huu. mama marah gila kot.

then, bila couple yg ni. terus cerita kat mama. takut berulang mcm yg first dulu. lagipun skrg mama dah tak kisah sbb atien daah 18 mase start couple tu.. huuu :)

haziq mimie berkata...

K.G : hahhahha awak ni klakar lah ! ^^

S.S : dasyhat tu bru form 3 dah kapel dengan orang tua hahaah ;p

Kongsi Gelak berkata...

sebab tu nama saya Kongsi Gelak.

New entry: ish...

shafmechy berkata...

pnah kantoi..ayah mmg sy tau dh dia x kisah..dia siap cakap "cantik awek"..haha..tp my mum sy expect akan beleter, tp dia pun just diam je..cakap ngan sy pun x..pastu sy pun tnya "apsal mak diam ja, nape mrh ke?"..dia bls "nk kata apa lg dh klu dlm surat tu ada bag syg abg syg, kecik2 dh gatai" uikk..pedih kena..haha..adik aku la report tu..hampeh tol..tp skrang dh x couple dh..last 2007...

nexx berkata...

kantoi tapi they don care.. .. (T0T)

haziq mimie berkata...

shaf: hahaha taubatt truss ;p bagus2 anak soleh heheh :))

nexx: haahha good laa kan ? hahahah :D

ashley dyrra berkata...

hurm . same with kongsi gelap .
ta penah kantoi cuz ta penah kaple . haha .

haziq mimie berkata...

kongsi gelap ? hhahaha kongsi gelak laa :D ayooo anyway serius x pnah kapel ? cntikk meyhh kmu!! x caya seyh!

ashley dyrra berkata...

adeih , salah type . haha .
yup . ta pena . haha . klw ta da lame dlm belog i ade gmbr bf .

haziq mimie berkata...

hahahaha shockk gila ~~ :D ingat an ada :)

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi