lirik lagu nabil !! boss jahat ! haha!

buat tu buat ni
itu yang aku dengar 
tiap2 hari sejak aku disini
waiter,casher,cleaner, customer
semuanya aku, semuanya aku

ambik anak kau balik dari sekolah pon kerja aku 
lepas tu nak kena hantar pula dia pergi mengaji
dekat kampung baru~~

aku buat semua for you 
aku kerja semua for you
aku jadi bambu for you
oohh oohh 
nasib lah aku ini
makan tidur dekat sini 
kalau tak ..dah lama~~
ku bakar kedai ini 

roslan, kadir,kena buang sebab
diorang curi pengcukil gigi 
boss jahat boss jahat
itulah panggilan yang patut ku bagi
dia patut ku bagi 
dah lah gaji aku sikit itupun kau tak pernah nak bagi
ikot hati aku orang macam kau ni dah lama 
aku aku ..aku bagi kaki 



* kalau ada silap cakap ye hee ^^

ANYWAY JOM NYANYI SAMA2 !



Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

3 Itik gebo-gebo:

misluvcoklat berkata...

kretif giler nabil..
serius best ;D

Cik Aish berkata...

hahahaha sampai post kat entry ea lirik nabil..hahaha..tp bestkan

haziq mimie berkata...

hahahahaa yep2 mmg best !!

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi