betul ke tak ?


korang nak tahu lah..korang pernah
tak dengar orang2 cakap .. 
bila ada benda putih kat kuku kita tu tanda nya 
ada orang suka kita??

ohoi! betul ke? =.=?
rasa2 nya tak betul tu hahha
tapi bila orang cakap macam tu 
aku iyakan aje laa ;p

but seriuss betul ke ???

Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

8 Itik gebo-gebo:

Aryes Coulborn berkata...

tak de la...kuku panjang sbb tak potong..
kalau bulu mata blah kanan jatuh..tu baru rindu..kalau blah kiri..ada orang benci kat kite...
tu je yang along tau la

haziq mimie berkata...

bukan nya putihh kat gmba tu =.= tapi yang ite maksud kan..tompok putih yang timbul at kuku kite tu la :)

sweet stalker berkata...

haha, tak pernah dengar pun pasal ni! maybe ye kot. huuu :)

haziq mimie berkata...

hahahah seriuss x prnah dgar? haha

| cik azeya | berkata...

kalau yang putih2 tu dulu org ckp pandai lukis. hahaha

haziq mimie berkata...

hahaha ye kew? haiyoo bnyakk nye haha ^^

syusyada berkata...

ade jugak dgr kalau ade wane puteh kat kuku , ade org suke kite .. tapi ntahla .. mungkin betol mungkin x ..

haziq mimie berkata...

hmm -.- poning pikir ni hahah ^^

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi