Ini Dikatakan KAD RAYA MODEN.

Assalammualaikum !

So .. macam mana hari anda hari ni ? Baju raya sudah beli
belum ? Kuih raya beli atau buat ? Kalau buat , pakat2
lah hulur kat aku ni .. aku teringin nak makan kuih raya
buatan orang.. habis selama ni robot ke yang buat ? -.-

Baju raya korang semua warna apa tahun ni ? Aku warna hijau.
Itupun family aku jelah . Aku seorang sesat warna biru . Kuih
raya pula, standard beli jelah . Aku nak buat mak aku tak bagi,
katanya nanti mak aku yang kena kemas dapur tu .. ceh macam
tahu2 je .

Aku nak tanya, korang semua ada dapat tak kad raya tahun ni ?
Kalau ada... untungnya ! Jealous aku . Aku langsung tak dapat
hari ni . Maklumlah , zaman dah moden , semua guna laman sosial
dengan SMS saja ye dok ? Siapa baik hati , bagi lah kad raya
kat aku . LOL

Dulu aku suka bagi kad raya kat kawan2 , yang pasti kad raya
berkartun memang feveret aku . Lepastu aku bila dah dapat
kad raya dari kawan , aku tampal2 kat dinding ataupun simpan.

Apa apa pun , aku nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya
Aidilfitri untuk anda semua yang sedang membaca ini . Maaflah
nak guna kad , alamat hampa semua tak tahu . So aku gunakan
hikmat *Kad Raya Moden* ni jelah ye ?

Ampun maaflah kalau aku ada terkasar bahasa atau ada
tersakit kan hati sesiapa. Maklumlah , bila kita ada blog ni
kita tulis macam2 kadang2 tak sedar yang kita ada terguriskan
hati orang kan .

Pecah kaca pecah gelas,
Sudah baca harap balas.
LOL
Standard curi kat google je. Maaf .

Aku wish awal2 pasai takut aku busy *siapkan diri untuk raya*

Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

7 Itik gebo-gebo:

Masmira Masri berkata...

haishh kita xbuat pape pun raya kali nih ehehee

selamat hari raya aidilfitri ...=_=

Nurulee berkata...

Kita dpt msj raya je. hmm.

Cendol berkata...

haha okey ini mmg moden ah.selamat hari raya juge utk kamu ^_^

Rniz berkata...

Kite pun tak dapt kad raye awk...

Si Matatajam berkata...

Selamat Hari Raya Dalila sekeluarga dari Kak M sekeluarga...

auni shahira berkata...

sama laaa...dalam keluarga..saya punyer baju raya jugak sesat..huhuhu
tak sama....selamat hari raya...

Liza Razak berkata...

salam aidilfitri sis..maaf zahir dan batin :)

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi