Kebebasan Yang Sangat Indah

Assalammualaikum ~
*Menari Oppa Gangnam Style*

Ececeh hangpa tengok Tajuk entry tu ingat aku nak
cerita puitis-puitis ke pasal kebebasan ? Takdanya.
Ni hah nak habaq mai kat hangpa, seperti yang anda
ketahui , Cerpen Cinta Remaja aku sudah pun TAMAT.

Yes! YES ! YEEEESSSS !

Okay maaf terlebih excited. Pada yang sudi baca dari
part 1 sampai 45 terima kasih sangat. *Ada ke?* pada
yang baca part yang dia 'Accidently' ternampak pun
terima kasih sangat2.

Pada mulanya cerita tu bukan cerita aku pun . Idea asal
dari kawan aku , dan aku hanya tukar dia sikit2 . Tapi bila
masuk Part 6 , kawan aku 'hebat' pi tukar jalan cerita lain.
Hamik . Terpaksa aku buat cerita tu jadi hak milik kandungan
rahim aku . Bukan senang woh. Sudahlah watak yang ada banyak.
Nak tak nak kena teruskan juga . Aku gagahkan jari2 aku ni,
menaip satu persatu cerita.

Ingatkan nak buat cerita ni sikit je. Tapi makin lama makin
panjang. Maaf . Ahahaha. Okay .

Kalau anda perasan kan dalam cerita ni Haziq ni suka buat
origami . Dalam part 45 ada menunjukkan dia buat cincin
dan part 36 dia ada memberi origami burung pada delaila.
ITUPUN KALAU KORANG PERASAN LAH 

Okay stop. Akhirnya setelah sekian lama. Habis juga
cerita aku ni . Penat aku perah otak . Dan ini merupakan
cerpen pertama aku jadi banyak lah kelemahan aku.
Serious aku dah suka nak buat cerpen2 ni . Dalam
draft aku dah ada dua lagi cerita baru yang aku buat .
Tapi aku akan siapkan sampai habis baru post sebab tak mahu
jadi macam Cinta Remaja ni . Asyik lambat je update . Tehee

Tidak pernah baca cerpen aku?. Boleh lihat disidebar.


Kebebasan ~~ Kebebasan ~~ *Turn into a Zombie*
 
Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

8 Itik gebo-gebo:

LelakiSemalam berkata...

yg penting mencuba...

-meeSUPERGIRL- berkata...

dah nampak bakat kat situ ..terus kan je ye :)

Nurulee berkata...

Ee ada homework. Kena buat cerpen pasal kemerdekaan. Buntu kepala. Boleh tolong buat. kekekeke =D

Dalila Samsudin berkata...

@Nurulee boleh je xD

O CIKTEDDY berkata...

ala adik..sori na kalau ade x bace..mmg cik x sempat bace sume pon..busy bljr kot..inshaAllah someday =)

kay_are berkata...

cerpen ke? macam panjang je untuk dipanggil cerpen.. ape pun tahniah sebab ade idea untuk menulis cite macam tu.. =)

syada berkata...

Dah baca dah . Best ! hee

Sabila Azam berkata...

Cerpen? laaa.. Ingatkan novel pendek.. Tak sangka dah habis. Will try untuk baca dari first..

Tadik baru baca yg final.. hahha.. skip je..

btw, tahniah sebab habiskan cerpen Cinta Remaja nieh..

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi