Dimana aku menghilang !?

Assalammualaikum !
Salam sejahtera.

Dah lama aku tak update. Maaf seribu kali maaf . Bukan
sengaja tapi sebab aku balik kampung dan juga ketiadaan
laptop disisi aku . Ecewah . Ayat skema .

Aku tahu .. pembaca blog aku mesti makin berkurang .
Kay redha . Aku daripada ada idea nak tulis cerpen
cinta remaja terus hilang idea tu . Sediiiiiiiih .

Dah lama kot aku tak merapu dekat blog aku ni . Terasa
gatal- gatal tangan aku nak menaip disini . Ecewah .
Ayat aku ni makin lama makin teruk aku rasa . Maklumlah
dah dua minggu cuti sekolah . Kalau sebulan cuti sekolah
aku rasa aku tak ingat ABC tu apa benda . LOL . Tak lawak.

Oh ya. Aku dah lama tak online blog . Now bila aku dah online
kenapa Cbox aku tak ada scroll. How lah aku nak terjah blog
hangpa semua ? How !? Atau laptop ni sewel sengaja taknak
tunjuk -.- .

Apa apa pun terima kasih untuk yang mengundi Zizan ! Horeeey !


Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

3 Itik gebo-gebo:

Nurulee berkata...

Dah lama tak mai sini. Hehe, seronoknya balik kampung =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

Cik Kay Jue berkata...

patut la lama sangat tak nampak.. huhu..

miss kk berkata...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi