Memori Terindah lagi Bermakna

Assalammualaikum !
Salam 1 Malaysia!
Salam Berpolitik bagai!

Sudah lama rasanya jari jemari aku tidak menari nari di keyboard
laptop ni .Selama ni hanya menari nari di keypad handphone aku jelah.
Minggu ni minggu paling busy untuk aku . Bukan busy pasang bendera
tepi jalan banyak2 sampai dah tak nampak jalan kat kiri dan kanan.

Ini aku busy kawad kaki untuk pertandingan apabendaentah .
Harap maaf aku memang hancur kalau bab menghafal nama2 pertandingan ni

Memang banyak dugaan kami semua sewaktu berlatih. Al maklumlah,
pertandingan awal bulan 4 . Tapi start berlatihnya pertengahan bulan 3.
Hah. Achaner tu ?

Memang kami semua kena push gila - gila. Rehat beberapa minit, kawad
berjam jam . Nak menghafal formasi punya pasal aku sampai lupa semua
formula Addmath . Harooom .

Kalau bab pelajaran tak payah habaq ah . Memang ketinggalan habis.
So terpaksa ah nanti aku ketchup catch up subjek yang aku tertinggal.

Tapi aku rasa segalanya pengorbanan aku, rakan2 and guru semuanya
berbaloi . Kerna akhirnya kami mendapat Tempat Ketiga Saja nak boldkan
bukan RIAK tau ni~ 

Alhamdullilah . Syukur kehadrat Ilahi sebab kami semua dapat menebus
kekalahan kami pada tahun lepas. Walaupun ada berlaku kesilapan sedikit
sewaktu kawad , kami masih lagi memperolehi kemenangan . Alhamdullilah


Embedded image permalink

Kegembiraan yang tidak dapat disembunyikan



Bak kata pepatah
Bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian.


Zizan menang 5 Award time ABPH. Kau hade?
Congrats !

Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

3 Itik gebo-gebo:

Miss Xyz berkata...

TT^TT teringat zaman kawad tahun lepas. Tahun ni tak smpat masuk rasanya sbb ada kelas.


yep, add math kita -.-"

Dang Kahla berkata...

gambar tu lawa..nampak puas dgn apa yg diusaha selama ni =)

Nurulee berkata...

Dah lama gila tak join kawad ni... hm.

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi