Hilang Mood Blogwalking Aku

Assalammualaikum !
Selamat Malam
Selamat Habis Exam
Selamat Habis Sekolah *aku tak habis sekolah lagi*
Selamat Bercuti .


Berapa banyak entah Selamat aku . Anyway hari ni aku nak cerita
sedikit lah . Tadi aku tengah syok blogwalking . Tapi malangnya
ada sesetengah orang buat aku hilang mood nak blogwalking.

Pada yang  singgah blog aku dan tinggalkan link kat
cbox aku yang ada di sidebar tu ... Here some advice to you guys .

1. Tolonglah jangan lupa nak Letak URL blog hangpa tu .

Kadang2 aku rasa serba salah pun ada juga , korang singgah blog
aku tapi tak ada link blog . Achaner nak singgah balik and follow balik?
Karang tak singgah merajuk . Aku bukan ada kuasa boleh cari link
blog korang tu .

2 . Jangan letak URL hangpa tu dengan iklan apa benda ntah .

Aku tak tau apa nama2 iklan ni . Tapi yang aku tahu kalau kita tekan
automatik hangpa dapat benefit nya . Kan ? Tolonglah . Hilang mood
blogwalking aku lepas aku bukak satu2 nama banyak yang letak ads
tu . Kalau yang singgah speaking english tu memang tak lah aku bukak.
Pasal tau tu spam je . Ni yang orang melayu ni aku tak tahan .


3 . Jangan letak URL LUCAH

Hah yang ni aku rasa nak tampor seribu kali kat depa yang dok letak
URL lucah kat blog aku . No life betul pada orang yang buat kerja
macam ni . Nak layan , layan lah sensorang. Jangan ajak aku . Duh.
Menambah dosa aku je .


Okay . Itu jelah yang aku nak nasihat kat hangpa semua . Bukan apa
orang tengah ada mood nak blogwalking. Jangan lah hangpa spoil kan.
Tak syok weh . Nanti aku prank hangpa letak Url muka hantu menjerit
tu baru tau . Kehkehkeh .

Pada yang singgah dan sudah follow blog aku . Komen atau tinggalkan
url blog anda di post ini tau di sidebar. Dengan senang hati aku akan
follow :)


Jangan nak mengada letak url yang merapu . Aku sekeh nanti .




Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

7 Itik gebo-gebo:

Liyaa Mf berkata...

No 2 tu paling bengang. Bukan la nak dengki. Tapi jangan r wat cara camtu. Cam aniaya org pun ada. Erks? Hahaha! No 3 err tak ingat dah penah kena belum. Tak penah lagi kut :D

kay_are berkata...

try r wat prank url muka antu tu.. baru gempak! =P

Nurulee berkata...

Paling tak suka URL iklan. pehh. Berasap gua. Yg URL lucahhhhh tu so far tak pernah kena lagi. Uhuksss T_T

Liza Razak berkata...

betul tu..boleh hilang mood nak blogwalking

syada berkata...

Ahaaa betul tu dalila

wisata bakti alam berkata...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Miss Xyz berkata...

url iklan tu yg menyampah. nak duit pun agak2la ahaha

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi