best sangat ke ??


okay2 hallu semua ;p 
aku lupa nak cerita kat korang semua ^^ semalam aku 
and family aku pergi seremban sebab nak hantar kakaq aku pergi kolej
then lepas dah hantar , waktu tengah dekat highway tu aku tengok lah 
kereta2 yang tengah lalu kat sebelah kereta bapak aku tu =.= then tengah2 tengok2 tu 
aku nampak kereta kancil,and orang yang pandu nya tu muka nak dekat sama dengan ben ashaari haha aku tengok orang tu tengah memandu sambil MAIN MESEJ =.= . tapi aku masih 
terkejut lagi tengokk orang tu memang hampir sama dengan muka ben ashaari ,haha aku tak tipu taw ! kalau aku tahu aku amik gamba orang tu >.< hohoo  
p/s : aku cakap hampir sama je.. tak kata pun tu BEN ASHAARI :) harap maklum

okey2 berbalik pada tajuk diatas huhu actually aku nak tanya best ke merokok ni ? 
berbaloi ke kalau kita merokok ni ? apa yang best nya merokok? setakat kita sedut,hembus,sedut,hembus =.= apa kes ? 

lagi satu, kalau nak merokok tu , merokok la sorang2 jangan lah kau pergi hembus asap tu kat orang ramai -.- sia2 kitaorng yang tak merokok ni pun kena sekali .. 2 dalam 1 lah katakan... 
aku rasa merokok ni menyusahkan je =.= sebab orang yang merokok akan mendapat penyakit , orang yang tak merokok pon boleh dapat penyakit sebab dah kena asap rokok korang tu =.= haihh bawak2 lah bertaubat , kerajaan sendri dah larang kita hisap rokok kan ? 

and banyak yang cakap "hisap rokok nampak cool,hisap rokok nampak macho and blablabla"
and aku rasa lah kan ORANG YANG TAK HISAP ROKOK TU LAGI SMARD DARI ORANG YANG HISAP ROKOK :)  harap maklum yaa :) 

maaf kalau ada ayat yang kurang senang di entry ini :))


Jangan lupa tinggal link blog di komen atau shoutbox :)

7 Itik gebo-gebo:

zippo miller berkata...

erkkk...Zippo merokok dulu sebb ex girl jahat...rasenye kalo x merokok dulu mesti jadi org gile kacau ex girl tu...rokok sedikit sebanyak membantu bg relx sikit,,Pandangan Zippo seorg perokok sahaje ye...

FARAH LIYANA berkata...

twins abg ben :)

haziq mimie berkata...

zippo: haih macam tu pula ? :) hehe okey2 setiap orang ada pandangan dia sendri kan ? :)

farah: hhahaha betul2 ^^

Cik Aish berkata...

haha amboi..abg ben g mana lak kat seremban tu..lain org tu..hhe..

hurm..tau tkpe..tk suka smokers yg hembus2 asap ni..rasa nak siku je

haziq mimie berkata...

cik aish: hahaa x tw laa :D , betul2 menyusahkan oran je =.=

Miss Lisz berkata...

hello :) wahhwahh ! it was so nice blog you have ! creative lahh !
im done follow you dear :) do follow me too yea :)

*scoutgadislaurellalife.blogspot.com

thankyou :)

haziq mimie berkata...

heheh thank you :) biase2 je laa :) anyway done follow you :)

 
Blog ini telah diubah suai oleh Fyra Zaidi